top of page

la 05. marrask.

|

Storyville Music Club

Slim T & Funky Pablos Collective goes Storyville 5.11.2022

Liput: https://www.tiketti.fi/slim-t-the-funky-pablos-storyville-helsinki-lippuja/85641 Soul and Funky Dance Saturday: SlimT & Funky Pablos Collective @ Storyville

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Slim T & Funky Pablos Collective goes Storyville 5.11.2022
Slim T & Funky Pablos Collective goes Storyville 5.11.2022

Paikka & aika

05. marrask. 2022 klo 21.00 – 06. marrask. 2022 klo 23.00

Storyville Music Club, Museokatu 8, 00100 Helsinki, Finland

Tietoja tapahtumasta

Soul and Funky Dance Saturday: SlimT & Funky Pablos Collective @ Storyville

5.11.2022 kello 21:00-23:00

Liput: https://www.tiketti.fi/slim-t-the-funky-pablos-storyville-helsinki-lippuja/85641

Kappaleet eivät ole tältä vuosituhannelta! Tai, no, paitsi jos ne sointuvat saumattomasti yhteen James Brownin, Joe Cockerin tai Elviksen musiikkityylien kanssa. ”Jos se suorastaan pakottaa pöydästä ylös ja tanssimaan, soitamme sen” -motolla on koottu rikas kattaus mukaansatempaavaa, iloista ja ikivihreistä kappaleista koostuvaa ohjelmistoa. Jokunen uusikin biisi on saattanut taas eksyä mukaan, onhan tämä jo melkin pikkujouluaikaa (5.11.).

 Orkesteri on tehnyt tällä kokoonpanolla yli 100 keikkaa 20 vuoden aikana, joten yleisö saa nähdä lavalla yhdessä viihtyvän, vanhoista ystävistä koostuvan, hyvän tunnelman soul-ukkoremmin.

Laulu: Tobias Andersin  & Janne Rantanen Trumpetit: Jarno Haikonen & Juhani Leksa Lehtonen Saksofonit: Olli Salmi& Kristian Sahlstedt  & Fredrik Rahka Kitara: Jan Furre Furustam / Markus Valgamaa Piano: Ville Kotovirta Basso: Jussi Säily / Jani Snellman Rummut: Erka Koivunen Perkussiot: Jan Vaaka

Orkesterilla on vanha motto: Pääasia että bändi viihtyy. Se olkoon mottona myös perjantain 5.11, mutta viihtymisen tarttuminen yleisöön on taattu.

”Tää nyt kuulostaa ihan hölmöltä mainita, mutta kannattaa tulla ajoissa paikalle. Viimeksi jono oli jossain vaiheessa tunnin mittainen, ja emme halua että kukaan joutuisi jonottamaan. Kaikki varmasti kyllä mahtuu sisälle. 🙂”, toteaa bändin puuhapete Tobias Andersin.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page