top of page

pe 27. maalisk.

|

Storyville

Soul and Funky Dance Friday: Slim T & Funky Pablos Collective

Partyyyyy!! Jälleen!!! Slim T & Funky Pablos Collective goes Storyville: Tanssittavaa jazzia, soulia, groovea ja jopa popahtavia säveliä soitteleva viihdeorkesteri Slim T & the Funky Pablos Collective esiintyy Storyvillessä jälleen, tällä kertaa on kyse perjantaista 27.3.2020.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Soul and Funky Dance Friday: Slim T & Funky Pablos Collective
Soul and Funky Dance Friday: Slim T & Funky Pablos Collective

Paikka & aika

27. maalisk. 2020 klo 22.00

Storyville, Museokatu 8, 00100 Helsinki, Finland

Tietoja tapahtumasta

Partyyyyy!! Jälleen!!! Slim T & Funky Pablos Collective goes Storyville:

Tanssittavaa jazzia, soulia, groovea ja jopa popahtavia säveliä soitteleva viihdeorkesteri Slim T & the Funky Pablos Collective esiintyy Storyvillessä jälleen, tällä kertaa on kyse perjantaista 27.3.2020.

Olemme kuunnelleet yleisön toiveita ja viesti oli selvä: yhä vain enemmän ja enemmän funkia ja tanssittavaa soulia. Ehkä jokunen energinen diskokappalekin saadaan sekoitettua mukaan settiin. Kappaleet eivät ole tältä vuosituhannelta! Tai, no, paitsi jos ne sointuvat saumattomasti yhteen James Brownin, Joe Cockerin tai Elviksen musiikkityylien kanssa.

”Jos se suorastaan pakottaa pöydästä ylös ja tanssimaan, soitamme sen” -motolla on koottu rikas kattaus mukaansatempaavaa, iloista ja ikivihreistä kappaleista koostuvaa ohjelmistoa. Jokunen uusikin biisi on saattanut taas eksyä mukaan.

Orkesteri on tehnyt tällä kokoonpanolla yli 100 keikkaa 20 vuoden aikana, joten yleisö saa nähdä lavalla yhdessä viihtyvän, vanhoista ystävistä koostuvan, hyvän tunnelman soul-ukkoremmin.

Laulu: Tobias Andersin (Organ Groove Trio, Ladies&Gents, New Orleans Stompers) & Janne Rantanen + Trumpetit: Jarno ”The Lips” Haikonen & Juhani Leksa Lehtonen (Reunion Bigband, FUNKU2) & Niklas Yucca Andersson (Acoustic Dixie Six, DDT Jazzband, Reunion Bigband) + Saksofonit: Olli Salmi (Acoustic Dixie Six) & Kristian Sahlstedt (U-Benz) & Fredrik Rahka Kitara: Jan "Furre" Furustam + Piano: Ville Kotovirta (U-Benz) + Basso: Jussi Säily (Reunion Bigband) + Rummut: Erka Koivunen (U-Benz) + Perkussiot: Jan Vaaka (mm. Ladies&Gents)

Orkesterilla on vanha motto: Pääasia että bändi viihtyy. Se olkoon mottona myös perjantain 27.3 riennoissa, mutta viihtymisen tarttuminen yleisöön on taattu.

”Tää nyt kuulostaa ihan hölmöltä mainita, mutta kannattaa tulla ajoissa paikalle. Jono voi illan aikana jossain vaiheessa olla jopa tunnin mittainen, ja emme halua että kukaan joutuisi jonottamaan. Kaikki varmasti kyllä mahtuu sisälle. 🙂”, toteaa bändin puuhapete Tobias Andersin.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page