top of page

pe 30. marrask.

|

Storyville Jazzclub

Soul and Funky Dance Friday: Slim T & Funky Pablos Collective feat. DR.RETRO

Tanssittavaa jazzia, soulia, groovea ja jopa popahtavia säveliä soitteleva viihdeorkesteri Slim T & the Funky Pablos esiintyy Storyvillessä jälleen 30.11.2018. Osta liput etukäteen alla olevasta linkistä.

Registration is Closed
See other events
Soul and Funky Dance Friday: Slim T & Funky Pablos Collective feat. DR.RETRO
Soul and Funky Dance Friday: Slim T & Funky Pablos Collective feat. DR.RETRO

Paikka & aika

30. marrask. 2018 klo 23.00 – 01. jouluk. 2018 klo 3.00

Storyville Jazzclub, Museokatu 8, 00100 Helsinki, Finland

Guests

Tietoja tapahtumasta

Soul and Funky Dance Friday: Slim T & Funky Pablos Collective feat. DR. RETRO

Osta lippu etukäteen osoitteesta: https://www.tiketti.fi/slim-t-funky-pablos-collective-feat-dr-retro-storyville-lippuja/57898.

Partyyyyy!! Slim T & Funky Pablos Collective goes Storyville ja vielä pikkujoulut-aikaan.

Tanssittavaa jazzia, soulia, groovea ja jopa popahtavia säveliä soitteleva viihdeorkesteri Slim T & the Funky Pablos Collective esiintyy Storyvillessä jälleen, tällä kertaa on kyse perjantaista 30.11.2018. Pikkujoulukellot soi!!

Olemme kuunnelleet yleisön toiveita ja viesti oli selvä: yhä vain enemmän ja enemmän funkia ja tanssittavaa soulia. Ehkä jokunen energinen diskokappalekin saadaan sekoitettua mukaan settiin.

Kappaleet eivät ole tältä vuosituhannelta! Tai, no, paitsi jos ne sointuvat saumattomasti yhteen James Brownin, Joe Cockerin tai Elviksen musiikkityylien kanssa.

”Jos se suorastaan pakottaa pöydästä ylös ja tanssimaan, soitamme sen” -motolla on koottu rikas kattaus mukaansatempaavaa, iloista ja ikivihreistä kappaleista koostuvaa ohjelmistoa. Jokunen uusikin biisi on saattanut taas eksyä mukaan, onhan tämä pikkujouluaikaa (30.11.).

Orkesteri on tehnyt tällä kokoonpanolla yli 100 keikkaa 15 vuoden aikana, joten yleisö saa nähdä lavalla yhdessä viihtyvän, vanhoista ystävistä koostuvan, hyvän tunnelman soul-ukkoremmin.

Laulu: Tobias Andersin (Organ Groove Trio, Ladies&Gents) & Janne Rantanen

Trumpetit: Niklas Yucca Andersson (Acoustic Dixie Six, DDT Jazzband, Reunion Bigband) & Jarno "The Lips" Haikonen & Juhani Leksa Lehtonen (Reunion Bigband, FUNKU2)

Saksofonit: Olli Salmi (AcousticDixieSix) & Kristian Sahlstedt (U-Benz) & Fredrik Rahka

Kitara: Jan Furre Furustam

Piano: Ville Kotovirta (U-Benz)

Basso: Jussi Säily (Reunion Bigband)

Rummut: Erka Koivunen (U-Benz)

Perkussiot: Jan Vaaka (mm. Ladies&Gents)

Orkesterilla on vanha motto: Pääasia että bändi viihtyy. Se olkoon mottona myös perjantain 30.11 pikkujoulutriennoissa, mutta viihtymisen tarttuminen yleisöön on taattu.

”Tää nyt kuulostaa ihan hölmöltä mainita, mutta kannattaa tulla ajoissa paikalle. Viimeksi jono oli jossain vaiheessa tunnin mittainen, ja emme halua että kukaan joutuisi jonottamaan. Kaikki varmasti kyllä mahtuu sisälle. 🙂”, toteaa bändin puuhapete Tobias Andersin.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page