top of page

DR.RETRO villitsee sekä koko bändin että yleisön Storyvillessä 30.11.2018

Käymme aina silloin tällöin ulkona tanssimassa keikan jälkeen. Tanssiminen, joraaminen, kravatin otsalle laittaminen on aika vapauttavaa.


Joskus käy sellainen sattuma, että törmää samaan tiskijukkaan eri paikoissa ja huomaa yhtäkkiä että hei, tämä jäbä on aina vaan ihan sairaan hyvä. Otimme talteen hänen käyntikorttinsa, ja a vot, hän on vapaa iltana jolloin soitamme Storyvillessä 30.11.2018.


Kuten tapahtuman otsikosta jo huomaakin, Slim T & Funky Pablos Collective featuring DR.RETRO, tämä mies tulee pyörittämään levyjä ja viihdyttämään sekä teitä että meitä 30.11.2018. Sen sijaan, että olemme viimeiset kaksi tuntia lavalla (soitettuamme toki ensin täysilaidallisen soulkalssikoita kolmen setin verran), tulemme mukaan yleisöön juhlimaan ja tanssimaan.


Mites se menikään se sananlasku että ”saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla”? No me saamme, sillä ensin saamme soittaa keikan Storyvillessä (MIKÄ ON SUPERSIISTIÄ!!) ja sen jälkeen tullaan lavalta pois ja siirrymme sulavasti yleisön puolelle tanssimaan kaikkien soul-bile-kravatti-otsalle-ystäviemme kanssa. Partyyyyyy! Superhauskaa ja tanssintäyteistä iltaa tulossa meille kaikille, I tell you. 😎🕺💃🎉🙏


Lisätietoja DR.RETRO:sta löydätte oheisen linkin takaa: Dr. Retro (Facebook)19 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page