top of page

Slim T & Funky Pablos: 5.11.2022 @ Storyville

Soul and Funky Dance Saturday: SlimT & Funky Pablos Collective @ Storyville


5.11.2022 kello 21:00-23:00Tervetuloa tanssimaan!


Kappaleet eivät ole tältä vuosituhannelta! Tai, no, paitsi jos ne sointuvat saumattomasti yhteen James Brownin, Joe Cockerin tai Elviksen musiikkityylien kanssa. ”Jos se suorastaan pakottaa pöydästä ylös ja tanssimaan, soitamme sen” -motolla on koottu rikas kattaus mukaansatempaavaa, iloista ja ikivihreistä kappaleista koostuvaa ohjelmistoa. Jokunen uusikin biisi on saattanut taas eksyä mukaan, onhan tämä jo melkein pikkujouluaikaa (5.11.).

Orkesteri on tehnyt tällä kokoonpanolla yli 100 keikkaa 20 vuoden aikana, joten yleisö saa nähdä lavalla yhdessä viihtyvän, vanhoista ystävistä koostuvan, hyvän tunnelman soul-ukkoremmin.


Laulu: Tobias Andersin & Janne Rantanen

Trumpetit: Jarno Haikonen & Juhani Leksa Lehtonen

Saksofonit: Olli Salmi & Kristian Sahlstedt & Fredrik Rahka

Kitara: Jan Furre Furustam / Markus Valgamaa

Piano: Ville Kotovirta

Basso: Jussi Säily / Jani Snellman

Rummut: Erka Koivunen

Perkussiot: Jan Vaaka


Orkesterilla on vanha motto: Pääasia että bändi viihtyy. Se olkoon mottona myös 5.11, mutta viihtymisen tarttuminen yleisöön on taattu.


”Tää nyt kuulostaa ihan hölmöltä mainita, mutta kannattaa tulla ajoissa paikalle. Viimeksi jono oli jossain vaiheessa tunnin mittainen, ja emme halua että kukaan joutuisi jonottamaan. Kaikki varmasti kyllä mahtuu sisälle. 🙂”, toteaa bändin puuhapete Tobias Andersin.22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page