top of page

Slim T & Funky Pablos Astoriasalissa 11.2.2023 - Jos haluat tanssia, tämä ilta on sinun ja ystäviesi


Soul and Funky Dance Saturday: Slimt T & Funky Pablos Astoriasalissa (la 11.2 showtime 20:00)SLIM T & THE FUNKY PABLOS tarjoa ilonpurskahduksien [Trademark] tanssi-illan Astoriasalissa 11.2.2023 alkaen klo 19:00.


[Trademark] Ilonpurskahdukset = Tämä on hieman "inside joke". Jos olit GLivelabin keikalla syksyllä, tiedät mistä on kyse.


Tanssibileet alkaa jälleen ajoissa!


19:00 Ovet aukeavat – Baari auki 20:00 Show time 20:45 Tauko – Baari auki 21:30 Show Time 22:15 Show päättyy – Baari auki 23:00 Ovet sulkeutuu


Baari on auki myös silloin kuin soitamme.


Slim T & the Funky Pablos on upea ja menevä kattaus funkia ja tanssittavaa soulia. Kappaleet eivät ole tältä vuosituhannelta – paitsi, jos ne sointuvat saumattomasti yhteen James Brownin, Joe Cockerin tai Elviksen musiikkityylien kanssa. Kaikki biisit ovat upeita sovituksia ja paljon open sooloja – lainabiisejä uusilla sovituksilla.


Yhtyeen motto on ”Jos se suorastaan pakottaa pöydästä ylös ja tanssimaan, me soitamme sen”. Näin on koottu rikas kattaus mukaansatempaavaa, iloista ja ikivihreistä kappaleista koostuvaa ohjelmistoa. Jokunen uusikin biisikin saattaa taas eksyä mukaan – mikä se mahtaa olla tänä iltana? Tule kuuntelemaan, katselemaan ja nauttimaan erinomaisesta musiikista sekä hyvästä seurasta.


Jos haluat tanssia, tämä ilta on sinun ja ystäviesi!


Tervetuloa, sanoo Slim T & Funky Pablos Collectiven ukkelit ja Astoriasalin upea väki.102 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page