top of page

Uusi keikka: Soul and Funky Dance Friday 26.4.2019Partyyyyy!! Slim T & Funky Pablos Collective goes PopUp-klubi featuring Heidi K with special guest Dr. Retro

Merkkaa kalenteriin: perjantai 26.4.2019


Liput myy Ticket Master: Osta painamalla tästä! -> https://www.ticketmaster.fi/event/slim-t-funky-pablos-popup-klubi-lippuja/250897

20:00 Ovet auki + 20:30 Pre-Party (special) 21:30 Slim T & Funky Pablos Collective featuring Heidi K 00:30 The fabulous DR. Retro, with music from mostly around 1979 (Disco!)

Tanssilattialle pakottavaa soulia, funkya ja groovea soitteleva Slim T & the Funky Pablos Collective esiintyy jälleen. Tällä kertaa on kyse pääsiäisen jälkeisestä perjantaista, 26.4.2019.

Me järjestämme, ihan muuten vaan, omaksi iloksi ja teille, rakkaat soulin ja funkin ystävät, bileet. Vuokrasimme koko Teatteri Forumin (vanha Koiton sali) ja päätimme että nyt juhlitaan. Ja kun kerran juhlitaan niin silloin juhlitaan kunnolla, sillä kunhan me (SlimT&FunkyPablos) olemme ensin hikoilleet lavalla (lue: 3 settiä soulia ja funkia), niin tanssilattia täyttyy (jälleen kerran) Dr. Retron upeista 1979-vuoden discohiteistä.

Kappaleet eivät ole taas tältä vuosituhannelta! Tai, no, paitsi jos ne sointuvat saumattomasti yhteen James Brownin, Joe Cockerin tai Elviksen musiikkityylien kanssa. ”Jos se suorastaan pakottaa pöydästä ylös ja tanssimaan, soitamme sen” -motolla on koottu rikas kattaus mukaansatempaavaa musiikkia. Mukaan on otettu myös uusia biisejä sillä onhan kyseessä ihan ihka oikeat itse tehdyt bileet. No mutta ovatko biisit varmasti hyviä, saatat kysyä. No totta kai, sillä soitamme vain sellaista mistä itse pidämme ja pidätte myös te. Luvassa siis lisää suloista soulia, tiukkaa funkya ja tanssijalkaa pakottavaa discoa.

Orkesteri on tehnyt tällä kokoonpanolla yli 100 keikkaa 20 vuoden aikana, joten yleisö saa nähdä lavalla yhdessä viihtyvän, vanhoista ystävistä koostuvan, hyvän tunnelman soul-koneen.

Laulu: Tobias Andersin & Janne Rantanen Trumpetit: Niklas Yucca Andersson & Jarno ”The Lips” Haikonen & Juhani Leksa Lehtonen Saksofonit: Olli Salmi & Kristian Sahlstedt & Fredrik Rahka Kitara: Jan Furre Furustam Piano: Ville Kotovirta Basso: Juha Viitala & Jussi Säily Rummut: Erka Koivunen Perkussiot: Jan Vaaka

Featuring on vocals: The soul singer of our time - Heidi K

Special guest: The fabulous Dr.Retro

Orkesterilla on vanha motto: Pääasia että bändi viihtyy. Se olkoon mottona myös perjantaina 26.4, mutta viihtymisen tarttuminen yleisöön on taattu.

”Tää nyt kuulostaa ihan hölmöltä mainita, mutta kannattaa tulla ajoissa paikalle. Viimeksi jono oli jossain vaiheessa tunnin mittainen, ja emme halua että kukaan joutuisi jonottamaan. Kaikki varmasti kyllä mahtuu sisälle. 🙂”, toteaa bändin puuhapete Tobias Andersin.

Liput 15 € Ticketmasterista.


66 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Komentarze


bottom of page